متولیان فرهنگی ساماندهی و هدایت اذهان جامعه را بر عهده بگیرند
به گزارش آوای ری، علیرضا فخاری عصر یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه نگاههای سیاسی بر اساس اقدامات فرهنگی شکل میگیرند، افزود: اگر فرهنگ ایثار، شهادت، کار و خدمت تقویت شود آثار وضعی آن را در جامعه میبینیم و نهایت چیزی میشود که مردم میخواهند و تولید رضایت میکند.
استاندار تهران تدوین ضرورتها را وظایف دستگاهها دانست و اظهار کرد: زمانی که این ضرورتها بر پایه دادهها و برداشتهای صحیح باشند، منجر به یک دانش درونی خواهند شد و بر اساس آن مسایل درگیر را مورد کند و کاو قرار داده و کنشها اندازه گیری میشوند.
فخاری با بیان اینکه حرکت انقلاب یک حرکت خطی نیست و با تدوین ضرورتها به کنشهای اجتماعی می رسیم، گفت: بی شک کنشهای اجتماعی به نفع انقلاب بوده و مهم است که دامنه، جهت و سمت و سوی این کنش مشخص باشد چرا که ما معتقد هستیم باید با گره، گره گشایی کنیم و طناب انقلابصاف نیست و برای بالا رفتن و اوج گرفتن به این گرهها یا به تعبیری دستاویزها نیاز داریم و هنر ما به باز کردن گرههاست و میتوانیم بر اساس آنها برآوردهای صحیح داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه اذهان جامعه باید توسط متولیان فرهنگی مرتب شده، سامان بگیرند و هدایت و ساخته شوند، اضافه کرد: اگر متولیان فرهنگی، جامعه را رها کنند نتیجه آن بی تفاوتی در جوانان و جامعه میشود که اعتقادی به اصلاح امور نخواهند داشت و این نشان میدهد که ما نقشهایمان را به خوبی ایفا نکردهایم و جامعه خطی شده و دارای حرکت شتاب دار و گره دار نیست.
استاندار تهران با اشاره به اینکه باید عوامل ساخت فرهنگ کشور، استان، شهر و شهرستان و جامعه هدف را در دستور کار قرار دهیم، ادامه داد: اگر روند رسیدگی به شکل و شمایل مسایل فرهنگی با تغییراتی همراه باشد، نتایج بهتری را خواهیم داشت.
اقدامات فرهنگی و قرارگاهی رشد مشارکت مردم در حوزههای مختلف را رقم میزند
همچنین معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران نیز در این جلسه با اشاره به تجربه موفق این استان در خصوص افزایش مشارکت مردم در انتخابات گفت: اقدامات فرهنگی و قرارگاهی رشد مشارکت مردم در حوزههای مختلف را رقم میزند.
سیدعباس جوهری رصد فرهنگی شهر و استان تهران توسط دستگاههای فرهنگی را قابل تقدیر دانست و اظهار کرد: در برگزاری انتخابات مجلس اسفندماه طی ۲۰۰ روز و با برنامه ریزیهای مختلف توانستیم با وجود همه سم پراکنیها ۲۶ درصد مشارکت مردمی را داشته باشیم.
وی با اشاره به رشد مشارکت مردم در انتخابات مجلس، یادآور شد: کار فرهنگی و قرارگاهی منجر شد که بتوانیم رشد در مشارکت را رقم بزنیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران، اتمسفر قالب در فضای فکری و میزان مشارکت مردم در انتخابات را بسیار مهم دانست و افزود: در دور اول انتخابات ریاست جمهوری استان تهران شاهد یک درصد رشد مشارکت مردمی در استان بودیم.
وی برگزاری برنامه های ۲۰۰ روزه، توجه به رای اولیها، حضور و نقش آفرینی اقشار و دستگاههای مختلف را در رشد مشارکت مردم در انتخابات دور اول مجلس را تاثیرگذار اعلام کرد و گفت: در این حوزه شهر و استان تهران به عنوان یک الگو در کشور است.
معاون استاندار تهران انجام کارهای فرهنگی در حوزههای مختلف مثل غدیر را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: باید عوامل و پارامترهایی که در خصوص افزایش مشارکت مردمی موثر بوده را مورد بررسی قرار دهیم.
برچسب ها :علیرضا فخاری، استاندار تهران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰