فاز نخست موزه «سیمان ری» با گذشت چندین ماه بالاخره با حضور شهردار تهران و مسئولان محلی افتتاح شد.

آوای ری آنلاین: موزه سیمان ری در هجدهمین شنبه‌ امید و افتخار با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، حمید زمانی فرماندار ویژه شهرستان ری، اعضای شورای اسلامی شهر تهران، ناظم رضوی شهردار منطقه ۲٠ و سایر مسئولین افتتاح و به بهره برداری رسید.

علیرضا زاکانی شهردار تهران در این مراسم گفت: شهر تهران بجز پایتخت بودن هویت ثانویه ندارد و تهران نیازمند خلق نیازهای موثر است و تهران بیشترین دانشگاه ها و موسسات را درون خود دارد و بهره گیری از این دانش برای نوآوری و خلاقیت برای پیشرفت شهر یک موضوعیت جدی است.

او با اشاره به اینکه نگاهمان ایجاد یک زیرساخت برای تهران با توجه به وجود نخبگان و استادان است افزود: وقتی مدیریت شهری خودش را خالق مردم و خدمتگزار بداند به طبع توجه به جوهره صاحبان فکر و اندیشمندان خواهد بود و ظرفیتهای مناسب برای مردم بوجود خواهد آمد.

زاکانی در پایان بیان کرد: برای خلق موقعیت بایستی طرحهایی با نظر مردم ایجاد کنیم ، در حال حاضر طرحی با عنوان من شهردارم در حال  اجرا است تا نظرات مردم را در مورد پیرامون پروژه ها بسنجیم و سپس با ارتباط با شهروندان اولویت ها را دسته بندی کرده و با مشارکت فعال مردم به سرعت آنچه را که مطالبه مردم است را به فعلیت برسانیم و امکانات را برای شهروندان فراهم کنیم.

تبدیل شهرری به قطب اقتصادی، فرهنگی و گردشگری تهران
مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: «در شهرری پروژه‌های عمرانی، شهرسازی و فرهنگی زیادی در حال تکمیل شدن است که می‌تواند در منطقه ۲۰ به‌عنوان طرح‌های محرک توسعه عمل کند و با تکمیل پروژه‌ها شهرری به قطب اقتصادی، فرهنگی و گردشگری تهران تبدیل می‌شود. امیدوارم با تکمیل پروژه فرهنگی طغرل و مجموعه فرهنگی شیخ‌صدوق به‌زودی شاهد رونق اقتصادی در ری باشیم. با توجه به هویت تاریخی و فرهنگی شهرری، امیدواریم که با تکمیل فاز دوم و استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان اتفاقات بزرگی در این منطقه روی دهد.»

شهرداری تهران و فرمانداری ری در کنار هم
حمید زمانی، فرماندار ویژه شهرستان ری با بیان اینکه اوج خوشحالی خودم را از افتتاحیه امروز به شورای شهر تهران و مردم عرض می‌کنم، گفت: «فرمانداری ری در کنار شهرداری تهران، دوش به دوش هم برای پیشبرد برنامه‌های ارتقای کیفیت زندگی در این محدوده حرکت می‌کنند. مدیریت سیاسی ری در پروژه نفرآباد، توسعه حرم و بسیاری از موضوعات دیگر در کنار شهرداری بوده است.»

موزه صنعت در کارخانه قدیمی و از کار افتاده سیمان ری ایجاد شده است. کارخانه‌ای که زمانی، کالایی استراتژیک و مهم را تولید می‌کرد، بعدها به‌دلیل آلودگی، فرسودگی و قدیمی شدن تجهیزات و البته نزدیک شدن بافت مسکونی به آن، تعطیل شد. کارخانه اما آنقدر جذابیت داشت که لوکیشن مناسبی برای ساخت قسمت‌های برخی از فیلم‌ها و سریال‌ها باشد. به همین‌خاطر عده‌ای هشدار دادند که ممکن است این بنای تاریخ معاصر، آسیب ببیند و از بین برود. در نتیجه مدیریت شهری تهران با همکاری دولت، پروژه احیا و تبدیل آن به موزه صنعت و سیمان را کلید زد تا اینکه بالاخره فاز نخست آن در حضور شهردار و تعدادی از مدیران شهری به بهره‌برداری رسید.

خروج از نسخه موبایل
رفتن به نوار ابزار