آوای ری آنلاین: علی عابدی در جلسه شورای اداری شهرستان ری اعلام کرد: عمده محصولات کشاورزی تولید شده در این شهرستان مربوط به بخش محصولات دامی از جمله مواد پروتئینی و لبنی است.
وی افزود: شهرستان ری در بخش های مختلف از جمله زراعی، دامی، پرورش آبزیان، صنایع تبدیلی و تکمیلی و آب و خاک محصول تولید می کند.
عابدی بیان کرد: شهرستان حدود ۳۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد و از قطبهای تولید گندم، جو، ذرت، نباتات و علوفه دامی در استان تهران محسوب می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری گفت: با فعالیت ۲۰۷ واحد تولیدی، ۶ هزار و ۶۹۵ تن گوشت قرمز و بیش از ۳۱۱ هزار لیتر شیر در ری تولید می شود و همین حجم تولید این شهرستان را به قطب تولید محصولات دامی و لبنی در استان تهران تبدیل کرده است.
وی اظهار کرد: مهمترین رویکرد و اولویت کاری ما جلوگیری از تغییر کاربری زمین های کشاورزی به عنوان یکی از تهدیدهای بزرگ برای امنیت غذایی است.
عابدی اضافه کرد: جلوگیری از تغییر کاربری، حفظ اراضی، توسعه کشاورزی روزآمد و افزایش تولیدات باکیفیت و سالم از مهمترین سیاستها و اولویتهای کاری در این راستا است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری در پایان گفت: یکی از اولویتهای مهم ابلاغی از سوی وزارت جهاد کشاورزی، توسعه کشت قراردادی و خرید تضمینی محصولات استراتژیک کشاورزی با محوریت مدیریت منابع آبی و کاهش مصرف آن با کشت محصولات کم آب بر می باشد.