تقریبا در تمام برنامههای خیرین حضور داشت. مردی آرام و مهربان که دلش میخواست تمام بچهها از نعمت تحصیل بهرهمند شوند؛ او و مرحوم حافظی رئیس فقید جامعه خیرین مدرسهساز کشور، همسایه دیوار به دیوار بودند و دوستانی شدند که تا پایان عمر، راه ارزشمند مدرسهسازی را با هم طی کردند.
سید هادی موجانی بعد از دست دادن پدر، مصمم به مدرسهسازی شد تا یاد او و مادرش را زنده نگه دارد؛ او ۱۴ مدرسه با بیش از ۱۵۰ کلاس درس در شهرستانهای استان تهران بنا کرد و بانی ساخت ۲ بیمارستان در منطقه محروم جنوب تهران بود؛ مرحوم موجانی در اکثر مؤسسات خیریه عضو بود و علاوه بر مدرسهسازی در امر مدرسه یاری هم اقدامات ارزشمندی انجام داد.
سید هادی موجانی در این چند ماه اخیر درگیر بیماری شد، اما باز هم حواسش به دانشآموزان و سرپناه ایمن برای تحصیلشان بود؛ به طوری که وقتی چندی پیش مهراله رخشانیمهر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به عیادتش رفته بود، درباره وضعیت مدارس شهرستانهای استان تهران گزارشی ارائه کرد و خواستار توجه به وضعیت مدارس این استان شد.
اما دست تقدیر بر آن شد تا در سیزدهمین روز دی ماه ۱۴۰۰، سید هادی موجانی، چشمانش را برای همیشه بر زندگی ببندد اما دفتر مدرسهسازی این خیر نیکاندیش به همت همسر و فرزندانش همچنان باز است.
سید محمود موجانی فرزند مرحوم سید هادی موجانی درباره پدرش گفت: زندگی یک گذر است و بسیار خوشحالم که پدرم با عزت زندگی کرد و سه دهه آخر عمر خویش را صرف مدرسه سازی و امور خیریه کرد؛ پدرم همواره ما را به روزی حلال وصیت میکرد و میگفت من نان خویش را از میان سنگ و به سختی در آوردم.
وی ادامه داد: پدر در واپسین روزهای عمر خویش به ما گفت که دوست دارد مبلغی را برای مدرسه سازی کنار بگذاریم و ما هم هزینه آموزش و تحصیل تعدادی از کودکان ایتام را متقبل شدیم تا روح ایشان در آرامش قرار گیرد.
*مسیر مردان نیک اندیش ادامه دارد
سید هادی موجانی رئیس مجمع خیرین مدرسهساز شهرستانهای استان تهران و از مؤسسین جامعه خیرین و مجمع خیرین مدرسهساز شهر تهران بود. وی دارای ۵ فرزند شامل چهار پسر و یک دختر بود.
مهری مرادی همسر مرحوم موجانی به خبرنگار فارس گفت: وقتی پدر آقای موجانی فوت کرد، او و برادرش تصمیم گرفتند تا به تحصیل دانشآموزان کمک کنند و این شد که یک مدرسه احداث کردند. آن زمان فکر کنم سال ۱۳۷۳ بود.
وی با بیان اینکه مدارسی که احداث میکرد به نام پدر و مادرش نامگذاری میکرد، افزود: آقای موجانی هم همسر و هم پدر خوبی بود و در این سالها علاقه وافری به مدرسهسازی و کمک به تحصیل بچهها نشان میداد. من هم خوشحال بودم که چنین همسری دارم.
خانم مرادی با اشاره به اینکه او و فرزندانش راه مرحوم موجانی را ادامه میدهند، گفت: مسیر مردان نیک اندیش ادامه دارد.
محمدرضا جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسهساز کشور نیز به خبرنگار فارس گفت: سید هادی موجانی، علاقهمند به مدرسهسازی برای دانشآموزان بود و بسیار وقت می گذاشت. ضمن اینکه در برنامههای مدرسهسازی، پیشقدم بود.
وی ادامه داد: بسیار از فوت ایشان، غمگین هستیم اما او از خود نام نیک برجای گذاشته است و یادش همواره گرامی است.
مراسم تشییع مرحوم موجانی ساعت ۷:۳۰ صبح روز پنجشنبه ۱۶ دی ماه پس از قرائت روضهای از منزل مسکونیاش انجام میشود. روحش شاد و یادش تا ابد جاویدان